Bryllup

“At se to mennesker have deres livs største aften omgivet af dem de holder allermest af, er noget af det smukkeste her i livet.”
– Michael Hausted

Først tillykke!

Det er en stor og enormt smuk beslutning at blive gift. Samtidigt er det dog også en stor opgave med alt det der skal koordineres og arrangeres. I ønsker jer selvfølgelig et bryllup hvor alt spiller. I har gennemgået en masse planlægning og skal nu til at tænke i musik til jeres bryllup. ”Hvad gør vi?”

”Suppe, steg og is” er ikke lige jer, men i ønsker stadig noget live musik, og ikke bare et anlæg der spiller en playliste. Der er meget på højkant denne dag, også økonomisk, og det sidste i ønsker jer er, at den live musik i bestiller rammer ved siden af.

I ønsker at få et af jeres livs største øjeblikke. Samtidigt er i også ansvarlige for, at alle jeres gæster får en god oplevelse.
Stor mundfuld – jeg ved det. Det er her jeg træder ind i billedet.

Vi skaber en uforglemmelig fest sammen

Det er ikke nogen hemmelighed, at live musik spiller en ufattelig stor rolle især til bryllup. Der pålægger et stort ansvar på den musiker som bliver booket. Jeg føler mig utrolig privilegeret over, at jeg får lov til at varetage denne vigtige opgave talrige gange hvert år. Med ro i maven kan jeg fortælle jer følgende.

Hvad end i booker mig til baggrundsmusik, til festmusik eller til begge dele véd jeg, at vi får lavet en uforglemmelig dag for jer og alle jeres nærmeste.

Man kunne nemt vælge at se dét, at spille musik til jeres bryllup blot som endnu en booking. Det er dog ikke sådan jeg vælger at se på det. Jeg får lov til at bidrage til, at i alle får en oplevelse for livet. Det ”job” har jeg tænkt mig at gøre mit ultimativt bedste for at varetage. Mit mål til hvert eneste bryllup er, at gå derfra med en følelse af, at have gjort en forskel.

 

Video referencer