Live musik

Om live musik

Live musik gør noget ved stemningen som er svær at beskrive. Det er som om, at en akustisk guitar automatisk indbyder til at man skal synge med, men det er dog ikke nok. Musikere er også nødt til at være forstående og komme ud over scenekanten og blive en del af festen. Som musiker skal man forstå hvordan man aflæser stemning og tager publikum i hånden.

Find priser, repetoire og yderligere info

Spiller du både live musik som baggrundsmusik og til fest?

Musiker til arrangement Stemningsmusik dinnermusik firmaarrangement baggrundsmusik musiker til bryllup

Live baggrundsmusik / dinnermusik

I forbindelse med arrangementer såsom; bryllup, konfirmation, firmaarrangement, fødselsdag, messe, reception el. lign. er der ofte brug for stille baggrundsmusik til at skabe en hyggelig atmosfære. Her er formålet, at folk kan sidde afslappet og snakke og hygge sig.

Jeg sørger derfor for, at musikken har en tilpas volumen og falder naturligt ind i baggrunden. Mit udstyr er topprofessionelt, og lyden er derfor også derefter; varm og behagelig. Dinnermusik kan også kombineres med festmusik. Se priser her.

live musik til fest

Festligt live musik

Det bedste jeg ved er at give folk en aften, de vil huske resten af livet. At se mennesker der glemmer alting. Se dem smile, synge, danse og holde om hinanden gør mit job til det bedste i verden. Med langt over 100 live jobs om året garanterer jeg, at I får en festlig aften med sange i med sikkerhed kender.

Jeg ved, at det altid fungerer bedst at synge de største hits, da det er dem man kan synge med på. Samtidigt tilpasses sangene altid efter aldersgruppen og jeg spiller alt fra Kim Larsen til Ed Sheeran og alt ind imellem.

Video referencer

Festmusik

Baggrundsmusik

Michael Hausted Live

Optræder du altid solo?

Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg optræder selv og om ikke jeg spiller i band. Svaret er simpelt. Jeg optræder altid solo, fordi i min verden optræder jeg sammen med publikum. Det er uanset om vi er 40 gæster til et bryllup eller flere tusinde mennesker på en festival.

Da jeg samtidigt med at synge og spille guitar også benytter en stortrommepedal løfter det en fest til et helt andet energi-niveau end normal akustisk live musik.
Der er langt mere rytme, bas og bund som gør det mere oplagt at danse til. Stemningen er derfor tilsvarende en duo eller trio.