Pressemateriale

Billede - og videomateriale til promovering af livemusik

Her finder du pressemateriale i form af pressefotos til web, pressetekst til festligt livemusik og links til sociale medier.

Alt pressemateriale der findes på denne side kan bruges til diverse opslag og begivenheder der deles offentligt. Skal du bruge billeder der kan anvendes på tryk kræves det en højere opløsning.

Hvis du har brug for dette er du velkommen til at kontakte mig her.

Billeder til download

Klik på nedestående billeder for fuld størrelse – højre klik og “gem som”.

Tekster til download

Klik på nedenstående pressetekst for at få vist fulde tekst:

Tekst til fest

Glem dine bekymringer og fest!

Skal du rives ud af hverdagen og ind i et festligt øjeblik, så er Michael Hausted eminent til at skabe en stemning af samhørighed og livsglæde, der skal opleves. Han har i flere år levet af at gæste div. barer, klubber og spillesteder over hele landet med kendte sing along numre. Han ved derfor præcis hvordan, man får folk til at synge med og blive i godt humør.

Repertoiret er utrolig bredt og tilpasses altid publikum. Michael sørger for at spille de sange du kender. Målet er hver eneste gang, at få dig i et festligt humør og sammen med dig skabe en helt uforglemmelig oplevelse! Som Michael selv udtrykker:

“Med livemusik bliver vi ét stort fællesskab – med ét samlet mål; At give os selv lov til at leve livet fuldt ud et øjeblik, og glemme alt om tid og sted. Jeg lever og ånder for disse ubeskrivelige øjeblikke. Efter min mening er livet for kort til andet”

Se video med Michael her: http://www.michaelhausted.com

Tekst til baggrundsmusik

Michael Hausted kommer og skruer op for den hyggelige atmosfære med sin akustiske guitar og sangstemme. Med mange års erfaring forstår han at spille afdæmpet og behageligt baggrundsmusik, som du kan sidde og nyde imens der samtidigt nemt kan snakkes sammen.

Se video med Michael her: http://www.michaelhausted.com